Min lilla plats i cyberrymden

Min lilla plats i cyberrymden

Lite om bloggen

Kul att just du hittade hit! Eftersom jag inte har datorer i mitt arbete numera, så får jag lite abstinens. Startar en blogg för att visa upp sådant som jag är intresserad av och kanske kan det inspirera någon annan.
Jag har fyra hjärtan och det är mina barnbarn, vilka dock får vara anonyma och jag lägger inte upp några bilder utan tillåtelse från föräldrarna.
Jag har lite spridda intressen, allt beroende på humör och årstid, men mina två katter, nio hönor, en tupp och ett påfågelspar finns där året runt. Resor och vandringar är också något jag alltid vill göra.
Bilder är något jag gärna visar upp, de berättar så mycket, kanske olika saker för olika personer. Konsten finns ju som sagt i betraktarens öga.
Hoppas jag kan förmedla någon känsla till er som besöker min sida.
Du är välkommen att skriva här i min blogg,
dina synpunkter är alltid välkomna! Klicka bara på "kommentarer".
Kära hälsningar Maja

Montecatini Terme 2017

ResorPosted by Maja Tue, October 17, 2017 11:07:21
Montecatini Terme (Terme är Italienska för spa) är en gammal kurort dit många kändisar åkte för att kurera sig. Staden är känd för de kurvattenkällor som ligger vid foten av en berget med den historiska byn Montecatini Alto (Alto är Italienska för tall).

Här står han, Giuseppi Verdi, utanför sin teater i Montecatini Terme. Några av hans kända operor är Aida, La Traviata, Rigoletto... och där sitter han, Giacomo Puccini, kanske funderar han över nästa opera smiley
Märk de många vackra trottoarerna i Montecatini Terme, vit Carraramarmor smiley
Giuseppi Verdi

Giacomo Puccini
Slottet Montecatini Terme
Montecatini Alto (Lånad bild)Montecatini Alto

Klicka på bilderna för större vy
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.