Min lilla plats i cyberrymden

Min lilla plats i cyberrymden

Lite om bloggen

Kul att just du hittade hit! Eftersom jag inte har datorer i mitt arbete numera, så får jag lite abstinens. Startar en blogg för att visa upp sådant som jag är intresserad av och kanske kan det inspirera någon annan.
Jag har fyra hjärtan och det är mina barnbarn, vilka dock får vara anonyma och jag lägger inte upp några bilder utan tillåtelse från föräldrarna.
Jag har lite spridda intressen, allt beroende på humör och årstid, men mina två katter, nio hönor, en tupp och ett påfågelspar finns där året runt. Resor och vandringar är också något jag alltid vill göra.
Bilder är något jag gärna visar upp, de berättar så mycket, kanske olika saker för olika personer. Konsten finns ju som sagt i betraktarens öga.
Hoppas jag kan förmedla någon känsla till er som besöker min sida.
Du är välkommen att skriva här i min blogg,
dina synpunkter är alltid välkomna! Klicka bara på "kommentarer".
Kära hälsningar Maja

Pisa 2/10 2017

ResorPosted by Maja Mon, October 16, 2017 21:07:47
Är man i Italien och Toscana skall man naturligtvis besöka Pisa, denna stad med sitt lutande torn. Ja, där står det och lutar väldigt mycket! Tornet, som gjort av vit "kristyr", är ett klocktorn byggt 1174-1350 och är en del av domkyrkan byggd 1063-1118. Den vackra runda byggnaden, Baptisteriet, framför domkyrkan, där man döptes och därmed fick komma in i domkyrkan. Var man inte döpt hade man inget tillträde till kyrkan. Hårda bud var det på den tiden. När man sett sig mätt på tornet kan man ta en paus med god Italiensk Gelato (glass) Underbart gott smiley

Lutande tornet i Pisa (italienska: Torre pendente di Pisa)

Här syns Baptisteriet (Dopkapellet) framför domkyrkan

Gelato al cioccolato, mums
Klicka på bilderna för större vy
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.