Min lilla plats i cyberrymden

Min lilla plats i cyberrymden

Lite om bloggen

Kul att just du hittade hit! Eftersom jag inte har datorer i mitt arbete numera, så får jag lite abstinens. Startar en blogg för att visa upp sådant som jag är intresserad av och kanske kan det inspirera någon annan.
Jag har fyra hjärtan och det är mina barnbarn, vilka dock får vara anonyma och jag lägger inte upp några bilder utan tillåtelse från föräldrarna.
Jag har lite spridda intressen, allt beroende på humör och årstid, men mina två katter, nio hönor, en tupp och ett påfågelspar finns där året runt. Resor och vandringar är också något jag alltid vill göra.
Bilder är något jag gärna visar upp, de berättar så mycket, kanske olika saker för olika personer. Konsten finns ju som sagt i betraktarens öga.
Hoppas jag kan förmedla någon känsla till er som besöker min sida.
Du är välkommen att skriva här i min blogg,
dina synpunkter är alltid välkomna! Klicka bara på "kommentarer".
Kära hälsningar Maja

Hindens Rev

ResorPosted by Maja Wed, October 25, 2017 19:04:36
Hindens rev är ett 5 km långt, smalt och rakt näs som sträcker från Kålland västerut i Dalbosjön och ligger i Söne socken i Lidköpings kommun. Perfekt för en vandring med lite fika att inta längst ut, då orkar man gå tillbaka också. Risk för fästingar dock, så man skall gärna vara vaccinerad mot TBE.

Hindens Rev (Lånad bild)


Klicka på bilderna för större vy  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post11