Min lilla plats i cyberrymden

Min lilla plats i cyberrymden

Lite om bloggen

Kul att just du hittade hit! Eftersom jag inte har datorer i mitt arbete numera, så får jag lite abstinens. Startar en blogg för att visa upp sådant som jag är intresserad av och kanske kan det inspirera någon annan.
Jag har fyra hjärtan och det är mina barnbarn, vilka dock får vara anonyma och jag lägger inte upp några bilder utan tillåtelse från föräldrarna.
Jag har lite spridda intressen, allt beroende på humör och årstid, men mina två katter, nio hönor, en tupp och ett påfågelspar finns där året runt. Resor och vandringar är också något jag alltid vill göra.
Bilder är något jag gärna visar upp, de berättar så mycket, kanske olika saker för olika personer. Konsten finns ju som sagt i betraktarens öga.
Hoppas jag kan förmedla någon känsla till er som besöker min sida.
Du är välkommen att skriva här i min blogg,
dina synpunkter är alltid välkomna! Klicka bara på "kommentarer".
Kära hälsningar Maja

God Jul

JulPosted by Maja Sun, December 24, 2017 13:52:29
God Jul och Gott Nytt År!
Jag får vid sex års ålder den stora äran att tända ljus i granen med riktiga tändstickor smiley

  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post18

Barn är inte till salu

JulPosted by Maja Fri, December 15, 2017 10:35:43

Som de flesta vet så är Musikhjälpen 2017 igång, för BARN ÄR INTE TILL SALU! Skänk en slant, liten eller stor smiley Jag gjorde det och det känns bra att kunna delta, kanske kan jag hjälpa något barn till en bättre morgondag. Tänk då vad vi alla tillsammans kan göra! God Jul smiley  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post17

Återvinning

DjurparkenPosted by Maja Tue, December 12, 2017 13:12:57
Lilla hungriga rådjuret är på besök och då duger till och med gamla julgranen smiley


  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post16

Amaryllis

JulPosted by Maja Sun, December 10, 2017 17:09:56
Min underbara amaryllis blommar nu, före jul, men den är ju så vacker när som smiley  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post15

Advent

JulPosted by Maja Sun, December 10, 2017 17:05:58
Idag är det 2:a advent och det är härligt med alla ljusa fönster i decembermörkret smiley  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post14

Stockholm

ResorPosted by Maja Tue, October 31, 2017 09:49:40
I helgen gjorde jag en liten resa till vår huvudstad, där det vankades treårskalas för ett av barnbarnen. Jag bodde i Gamla stan, nästan granne med kungliga slottet, på ett väldigt mysigt hotell, "Lord Nelson" och miljön var helt i min smak, marint med smala kullerstensgator utanför. De äldsta kända bevarade gatunamnen i Stockholm och Gamla stan är Köpmangatan omnämnd första gången 1323 och Skomakargatan några år senare.


Inredningsdetaljer
Vy över Gamla stan (Lånad bild)

  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post13

Borghi Medievali in Toscana

ResorPosted by Maja Fri, October 27, 2017 11:35:16
Upptäckte just en karta över Medeltida byar i Toscana (Borghi Medievali in Toscana) och det finns ett antal. Jag skulle lätt vilja besöka varenda en, för det finns så mycket historiskt och vackert att upptäcka i Toscana, inte bara sevärdheterna man sett i turistbroschyrerna.


  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post12

Hindens Rev

ResorPosted by Maja Wed, October 25, 2017 19:04:36
Hindens rev är ett 5 km långt, smalt och rakt näs som sträcker från Kålland västerut i Dalbosjön och ligger i Söne socken i Lidköpings kommun. Perfekt för en vandring med lite fika att inta längst ut, då orkar man gå tillbaka också. Risk för fästingar dock, så man skall gärna vara vaccinerad mot TBE.

Hindens Rev (Lånad bild)


Klicka på bilderna för större vy  • Comments(0)//www.majasvarld.se/#post11
Next »